Tornar

7ª jornada, suspens en un partit on no hem jugat a res.

Avui hem tingut un mal dia en un matí d’hivern fred i assolellat que ja ha començat tort quan ens hem equivocat de pavelló! El segon partit amb l’Esplugues a estat un bon exemple del que no es jugar en equip i els nostres han encaixat un bon correctiu contra un equip que està al nostre abast (32:21)

Tot i que la xerrada tècnica prèvia al partir ja apuntava que calia estar al 100% si volíem competir amb un Esplugues que ha tret molt bons resultats de camps difícils els darrers partits, els nostres han sortit poc combatius i massa individualistes, jugant amb precipitació i poc encert de cara a gol enfront d’un rival que sempre dur i motivat que ens ha tret del partit en una mala primera part on nomes en pogut anotar 8 gols (15:8).

A la segona part em sortit mes centrats i agressius i semblava que podríem adreçar el partit amb una defensa avançada i ens hem posat a 3 gols, però ha estat un miratge i de seguida hem tornat a les guerres individuals amb un joc que en cap moment ha donat la impressió de poder remuntar el resultat.

Cal retrobar el joc de combinació i ajuts que ens ha fet competir amb possibilitats els darrers partits, perquè si no juguem com un equip no tindrem cap possibilitat davant d’equips mes treballats que s’ajuden, s’animen i van tots junts com un bloc.

L’Esplugues ha aconseguit treure del partit a l’Axel i en Joan, els jugadors que habitualment marquen més gols, i tot i que en Victor i en Dani han aconseguit marcar 4 gols cadascú a la segona part no n’hem tingut prou i hem acabat perdent també per 4 gols per acabar 32:21

Tot i el mal partit, destaquem la dedicació del Mister que ha vingut sense dormir, la efectivitat d’en Dani de cara a gol, l’esforç d’en Victor, que ha jugat minvat de forces i l’actitud sempre positiva de l’Edgar.

El millor del partir...la fotografia de grup amb els cadets del F.C Barcelona, on juga un Lliçanenc que va començar la seva carrera al CH Parets, en Xavi Moreno.