Tornar

Aleví Serra 52 - Bm la Roca 35

Victòria de l'aleví Serra, que reafirma el lideratge quan falten una jornada de competició per jugar per part nostra, que ens faria acabar primers a la Copa Cevo, donant per positiva la primera experiència en pista gran dels nostres jugadors.

L'equip va sortir molt concentrat i jugant un bon handbol en l'àmbit cooperatiu, que ens va permetre marxar al final de la primera part amb un còmode 16 a 7.
La resta de partit, l'equip va tenir una relaxació sobretot defensivament, que ens va fer que agaféssim petites rentes o inclús empatar la tercera part, contra un rival amb una gran voluntat i millora en comparació el partit de la primera fase, però que no ens hauria d'haver encaixat tants gols, fruit de la nostra relaxació a la pista.

Finalment, un últim quart més encertat va fer que marxéssim al marcador, posant els 52 gols al marcador, rècord de gols en aquesta fase.

Destaquem el debut d'en Biel Mendieta, benjamí que va fer un gran esforç per estar al nivell de tots en una categoria superior i de bon nivell.

Continuarem treballant com equip, sobretot per aprendre a estar tot el partit concentrats i jugar amb intensitat, que és el que ens marca la diferència.