Tornar

Darrera jornada: objectiu aconseguit!!

Altre cop amb algunes baixes en la nostra curta plantilla i davant d’un rival que te més de 20 jugadors al equip; viatge a Palautordera a quarts de 9 del mati, el Mister sense dormir i els nanos adormits...però el matí començava be, amb un joc d’atenció i ritme que ha improvisat en Jorge a la taula del bar...i tots espavilats de cop!!

Bona xerrada al vestuari, bon escalfament i a jugar, que la pista acompanya amb aquest nou recobriment professional com el que te el pavelló olímpic de Granollers.

L’equip ha començat concentrat i actiu per primer cop aquesta temporada, amb una gran defensa d’en Roger a l’avançat que ha tret del partit el millor jugador del contrari, el central que en el match de casa ens va ocasionar tantes dificultats. Bona defensa d’en Victor (com sempre!) i d’un inspirat Axel que ha robat 4 pilotes i ha fet 6 gols a la primera part a demés de defensar un dels jugadors físicament mes potents del rival. Si afegim els 7 gols d’en Joan (de 8 intents) i els 3 d’en Victor tenim les claus del resultat de la primera part, 14 : 18.

A la segona part hem continuat amb el mateix nivell; bones defenses, i encert al atac. Per primer cop hem vist els nostres córrer els contraatacs amb velocitat i punteria. L’Axel i en Joan (100% d’encert a la segona part) continuaven la seva feina i s’hi ha sumat en Joel amb 5 gols a la segona part i en Victor amb 4 recuperacions. Llàstima de la jugada de pivot d’en Raul, que s’ha regirat per buscar porteria i no ha tingut el premi del gol.

Les estadístiques d’avui: golejadors, Joan (13 de 14!!), Axel (11), Joel S. (7), Victor (5), Roger (1). Recuperacions, Victor (5), Axel (5), Joel S. (4), Roger (3), Martí (2) y Joan (1).

Molt bon partit per celebrar el final de la primera fase i l’aniversari d’en Jorge, que demà diumenge fa vintialguns...Felicitats Mister!!!

Ja no tindrem partits fins l’any vinent...bones festes, família, bon menjar i una mica de treball físic, que a la tornada continuem!!