Tornar

El primer equip finalitza la temporada 17è en la Copa Federació

Divendres es va disputar la fase de classificació de la Copa Federació al poliesportiu municipal contra l'Handbol Sant Marti Adrianenc C amb victòria paretana (29:14) i es classifica 17è a la copa.

El primer equip va disputar la fase classificatòria per la 17a posició aquest divendres al Poliesportiu Municipal contra l'equip barceloní, l'Handbol Sant Martí Adrianenc C. Els paretans dirigits per Nacho Pérez van realitzar una primera part extraordinària on van treure una renda de nou gols d'avantatge (16:7)

En el segon període els barcelonins van reaccionar i van ajustar el marcador, però no va ser suficient per remuntar la diferència de gols. El marcador final mostrava un resultat a favor de l'equip local (29:14).

El partit va ser dedicat al seu entrenador, Nacho Pérez, que la temporada vinent dirigirà l'equip juvenil masculí, per tant, el primer equip de l'Handbol Parets tanca la temporada 17è de la classificació en la Copa Federació. Pròximament començaran els entrenaments amb el nou entrenador, José Manuel Herrero.