Tornar

El primer Equip i el sènior B ja coneixen els rivals la pròxima temporada

La federació catalana va celebrar el sorteig dels equips sèniors de la pròxima temporada 2021/22 on el primer equip militarà a primera catalana i el nou equip sènior a quarta de catalana.

El passat dijous la federació catalana d'Handbol va realitzar el sorteig de la pròxima temporada de forma telemàtica a la Seu de Sant Joan Despí.

El primer equip que militarà a primera Catalana s'estrenarà com equip visitant a Banyoles, contra l'Handbol Banyoles, el cap de setmana del 2-3 d'octubre, els paretans han estat assignats al grup A emparellats també amb el Joventut Handbol Mataró B, RCD Espanyol, Handbol Sant Esteve Sesrovires, Handbol Cerdanyola A, Handbol Sant Llorenç, Handbol Ègara, Handbol Barcelona Sants, UE Sarrià i l'Handbol Martorell.

Per altra banda, el nou equip sènior de l'Handbol Parets militarà a quarta catalana en el grup B, emparellats amb CH Salle Montcada Junior, l'Handbol Ègara B, Oar Gràcia Sabadell C, Handbol Berga B, l'Handbol Sant Quirze C, Handbol Agramunt, l'Handbol Igualada B i l'Handbol Barberà B.