Tornar

Els infantils continuen millorant: segona Victoria!!

L’equip Infantil masculí del CH Parets ha jugat aquest dissabte a les 16:45 un partit molt intens a terres de Tarragona contra el CHE Vendrell aconseguint la segona victòria consecutiva en un partit molt físic i lluitat. (25:28)

Continuant amb la bona feina dels darrers entrenaments, els nostres es van assentant al camp i juguen conscients del partir, del rival i del que cal fer en cada moment, sense les distraccions i atabalaments dels primers partits.

Contra un Vendrell molt físic amb un jugador determinant i molt potent (4), els nostres han estat intensos des del primer minut, amb un Unai espectacular que ha aturat 13 pilotes (dos penals!!) i una bona selecció de llançament que ens ha permès anar al descans amb un còmode 12 :16.

A la segona part ens hem activat molt mes en defensa amb un Victor intens i centrat que ha anul·lat al jugador més decisiu del contrari. Destaquem també la direcció de joc d’en Joel Sarroca, la efectivitat pels extrems d’en Joan i en Roger, els gols d’un Axel desequilibrant i un Dani imperial que ha manat en defensa i ha estat molt més incisiu en atac, amb 4 gols de pivot.

A la segona part hem tingut diferències a favor de fins a 7 gols i els nois han demostrat tranquil·litat i control portant el ritme del partit per arribar a un 25 : 28 final sense patiment.

Es la segona victòria de la temporada, que ens posa en quart lloc de la classificació a nomes 2 punts dels tres equips que van empatats al capdavant. La setmana vinent descansem...bones castanyes i feliç Halloween!!