Tornar

Els infantils topen a casa amb un imbatible porter a la cinquena jornada.

Després de dues setmanes sense partit i amb un pont de 4 dies ens enfrontàvem amb el Santa Maria de Palautordera, un clàssic de bon handbol en una primera part una mica fluixa (9:13) que ens ha pesat tot el partit marcat per les aturades del porter rival  (25:28)

Els nostres han sortit freds i poc centrats enfront un Palautordera molt ben plantat que ens tenia perfectament estudiats: “us vam anar a veure al partit amb el Sant Esteve i sabem que teniu molt bon equip”, comentava l’equip tècnic del Santa Maria. Hem anat aguantant el resultat però els darrers 10 minuts ens ha marxat el partit per les aturades rivals i hem acabat la primera part 4 a baix (9:13).

Tot i que sabíem de la qualitat del seu porter i hem afinat els llançaments tirant molt poques pilotes fora, ens han aturat un xut darrera l’altre des de totes les posicions fent inútils els esforços dels nois per recuperar fins a 7 pilotes, 13 al total del partit.

La segona part hem sortit mes intensos però ens han agafat dos gols mes fins a una diferencia màxima de 6 que ha estat massa gran malgrat l’esforç de tots. Tot i anar sempre per darrera al marcador, els nostres han aguantat i amb una gran actitud als darrers minuts han aconseguit un resultat molt digne contra un equip que ens ha aturat 33 llançaments (24:26).

Aquesta setmana ens ha tocat aprendre, però hem donat una bona impressió contra un dels millors equips del grup; com deia en Jose dels sèniors que ens ha vist a la grada, “hem perdut, però l’equip està competint i els rivals s’ho han de guanyar perquè no regalem res”.

Veurem la evolució la propera setmana a casa amb el primer partit de la segona volta contra l’Argentona.