Tornar

L'aleví i el benjamí tanquen la temporada

Aquest dimarts l'equip aleví i benjamí han donat per finalitzada la temporada amb l'últim entrenament d'aquesta temporada marcada per la Covid-19.
 
L'equip aleví ha finalitzat els entrenaments d'aquesta temporada marcada per la Covid-19 amb un berenar. Els alevins han sigut campions de la seva lliga i no han perdut cap partit en aquestes dues temporades a excepte d'un empat.
 
Per altra banda, els benjamins campions de la lliga organitzada pel Consell Esportiu del Vallès Oriental també s'ha sumat al berenar i s'han fet entrega d'unes medalles commemoratives pels seus resultats esportius, però sobretot per l'esforç que han realitzat durant aquesta temporada.
 
El president del Club Handbol Parets, Edgar Serra, el cos tècnic i la resta de junta directiva vol agrair l'esforç i la paciència dels jugadors més menuts del club per finalitzar aquesta fantàstica temporada i felicitar-los pel treball realitzat, que de ben segur serà recordada per la pandèmia, també volem animar als joves a continuar fent esport i a seguir les mesures preventives marcades pel Govern de la Generalitat. Us desitgem molt bon estiu!