Tornar

Primer punt de l'infantil femení


La reiterada actitud del femení paretà fa que ja comencin a arribar resultats.

Primer punt aconseguit després d'empatar a 20 gols, també puntuació rècord amb gran diferència.

Aquest cap de setmana l'equip paretà ha debutat el quart partit d'aquesta segona fase a casa contra el Sabadell, així assolint el seu primer punt després de lluitar un partit ajustat i emocionant on l'actitud de les nostres jugadores va ser clau per obtenir-lo.

El partit va començar a favor de les contrincants, però a mesura que anaven passant els minuts de joc les nostres noies van millorar la diferència disminuint-la a únicament dos gols, i d'aquesta manera mantenint-la durant tota la resta de la primera part.

A la segona part les nostres paretanes van sortir molt més motivades a causa del bon resultat aconseguit a la primera part. Durant aquesta meitat del partit la diferència de gols va anar variant tan en contra com a favor fins i tot arribant a posar-nos a un gol per sobre de les contràries.

Els últims minuts el resultat estava empatat i tot depenia de les últimes jugades. Les nostres paretanes van obtenir una diferència de dos gols a favor, però els últims segons van ser decisius pel resultat final. Acabant en un empat a 20.