Tornar

Segona Fase, 10ª jornada: 4th round Parets – Vendrell, tensió fins al final i dos punts més al sac.

Quart partit de la temporada envers l’Handbol Escola Vendrell; altre cop amb la banqueta justa i en Sarroca a la porteria (no, en Joan nooo, avui hem tingut en Joel!!!) Bon resultat tot i que ha costat molt, 25:27.

Cap a la costa Daurada amb tots els “domingueros”, autopista a mig matí però poca platja...tocava anar al camp del Vendrell. Jugar molts cops amb el mateix rival sempre es complicat, sobre tot si els has anat guanyant: l’equip que perd intenta canviar per millorar i el que guanya intenta repetir la fórmula del l’èxit, però el rival ja t’espera i està cada cop millor preparat.

Avui no tenim l’Unai, en Roger segueix de baixa i en Joel Sarroca ha vingut amb un esquinç al turmell que no l’ha deixat ni acabar l’escalfament. Tot i amb el dolor del peu, ha volgut jugar encara que fos a la porteria, i ha acabat el seu primer partit de porter amb 17 aturades. Super Joel!!

Hem sortit molt centrats en aturar el “4” del Vendrell i ho hem aconseguit, però llavors ha aparegut un lateral esquerra que fins ara mai no havia destacat i ens ha cosit a llançaments exteriors a la primera part. Una mica aturats en atac i sense poder córrer les contras, el nostre joc ofensiu ha estat monopolitzat per l’Axel que desbordava la defensa amb facilitat marcant i provocant exclusions dels contraris. Amb els seus gols i els d’en Victor, Joan i Edgar hem marxat al vestuari 2 amunt 13:15.

A la segona hem ajustat la defensa del llançament exterior, però el nostre atac ha continuat massa estàtic i només l’Axel i en Joan aconseguien marcar i mantenir la diferencia de dos gols. Tot i les aturades d’en Joel (10 a la segona), el Vendrell ha aconseguit empatar a 24 a 5’ del final, però avui hem estat atents i concentrats i un 1:3 de parcial ens ha permès guanyar 25:27.

Altre cop massa errades de llançament...cal continuar millorant. Avui; Axel(15), Joan(7), Victor(3) Edgar(2) i Joel (17 aturades).

La setmana vinent, a casa amb el Hapo Mataró, darrer partit abans de la setmana santa. Ens veiem dissabte a les 16:30!!