Tornar

Segona Fase, 11ª jornada: 7 jugadors no fan un equip.

Partit de tornada amb el Hapo Mataró. Veníem advertits del partit d’anada...tenim mes físic però menys handbol: avui el seu joc d’equip ha pogut amb les nostres individualitats. 32:33

El partit d’avui ha estat una continuació del que venim veient els darrers caps de setmana. El nostre joc d’equip no evoluciona i ho fiem tot a les individualitats i el físic. Aquest tipus de joc ens ha fet guanyar partits però patint davant del Ribes, Vendrell, i perdent amb Martorell. L’handbol es un joc d’equip, on el conjunt ha de ser mes que la suma dels components. Els nostres, 1x1, son superiors als jugadors de Mataró, però el seu equip es millor que el nostre, i per això ens han guanyat.

El partit arrencava be en atac (no tant en defensa), però era un miratge. Anàvem al davant al marcador nomes per jugades individuals 1-contra-1, per les aturades a porteria i per la superioritat física defensiva, no pel joc de bloc. Tot i no fer un bon partit, hem anat al vestidor 4 amunt, 19:15; molts gols a favor i massa diferència pel que hem vist al camp.

Al descans s’ha insistit molt en el joc d’equip, en la importància dels ajuts defensius en la nostre 4:2, en moure la pilota en atac...però ha estat parlar per parlar...cap efecte.

Hem sortit igual que al primer temps, però més espessos en atac i menys centrats en defensa. Defensar pitjor fa que els contraris llencin amb més comoditat i aturem menys pilotes. Si la defensa no funciona (nomes un 40% aquest segona part, molt per sota de la mitjana de la temporada), l’atac es més crític i les errades es paguen cares. Del 23:19 del minut 5 al 24:25 del minut 10...un parcial de 1:6 que ens ha fet perdre la poqueta concentració que teníem i ha envalentit el rival, que ha continuat treballant al 100% per acabar guanyant el partit al darrer minut 32:33 merescudament.

Les estadístiques no son dolentes, hem estat en els nostres valors de mitjana, però no n’hi ha prou: 7 jugadors no fan un equip, fan una banda. En Pol, que porta nomes uns dies amb nosaltres, ho ha definit perfectament: “ No us importa gens el que aconsegueix l’equip, només el que cadascú fa be o malament”

Axel (4), Victor(6), Raül (1), Joel S (7), Joan (7), Edgar (4), Unai (13). Destacarem la evolució d’en Gerard (2), aleví i novell al nostre esport però amb gran progressió...bona feina!!

Ara venen dues setmanes sense partits (no, no he dit de descans!!), cal reflexionar i veure què podem fer tots plegats per millorar