Tornar

Segona Fase, 1ª jornada: tornem de les vacances una mica “descol·locats”

Primer partit d’aquesta segona fase on sortim com millor quart classificat de la primera volta. Ens ha tocat un grup amb el que podem competir amb possibilitats, però la etiqueta de “favorits” ens ha perjudicat en aquest primer partit, on l’Handbol Martorell ens ha guanyat justament posant-hi més ganes i ambició que nosaltres: (35:38)

Afrontàvem la primera jornada del ‘23 amb il·lusió després d’unes setmanes de festa on els nostres no s’han aturat i han continuat entrenant i treballant. Tot i que aquesta setmana hem patit baixes per lesions i malaltia ( Raúl, Joel M., Dani) i alguns jugadors van arribar ahir al vespre de tres dies intensos d’esquí amb l’escola, hem fet un bon escalfament i estàvem a punt pel partit, però ens hem trobat amb un Martorell molt motivat que no ens ha deixat desplegar el nostre joc.

En front d’una defensa molt avançada, els nostres estaven aturats i massa estàtics, fent un atac molt individual i precipitat sense joc de combinació, recordant aquells primers partits de la temporada on no sabíem que fer amb la pilota a les mans...En defensa hem anat sempre per darrera del contrari, molt mes actiu i amb mes mobilitat, sobre tot pel cantó dret. El marcador ha anat sempre molt ajustat i hem acabat la primera part 18:18 gràcies a jugades individuals de l’Axel, Joan, Joel S i set bones aturades de l’Unai.

A la segona part hem continuat amb la mateixa dinàmica però amb menys encert de cara a gol a excepció d’en Joan, i menys aportació de la porteria, amb nomes 3 aturades. Amb en Roger i en Raúl lesionats hem anat acumulant minuts i aguantant el resultat (29:29 al ’15) però alguns errors als darrers minuts ens han fet perdre el partit per 35:38.

Avui cal destacar la gran actuació de l’Edgar que ha agafat les regnes del partit dirigint l’equip amb encert, pocs errors i gran capacitat de gol per acabar amb 8 gols, 2 penals provocats, 3 recuperacions i nomes una pèrdua de pilota i dos llançament fallats...uns números impressionants per un jugador que encara es aleví i encara ha tingut forces per sortir corrent i guanyar el seu segon partit de la jornada amb l’aleví Serra a Sant Fost.

La setmana vinent juguem a Sant Pere de Ribes a les 16:00, horari complicat per un partit on esperem que els nostres jugadors demostrin perquè som el millor quart de la primera fase.