Tornar

Segona Fase, 2ª jornada: avui si, intensitat i ganes!!

Partit a Sant Pere de Ribes a l’hora de la migdiada, contra un equip amb molt bon handbol però físicament inferior tot i que, com sempre, amb molts mes jugadors que nosaltres. Bon partit i millor resultat, primera victòria de la segona fase, 25 : 31.

Viatgem al Garraf amb la lliçó de la setmana passada ben apressa: si no hi posem ganes i actitud no podem competir contra equips que ens esperen per donar el millor contra els “teòrics” favorits del grup. Aquesta tarda hem sortit freds (horari complicat, pavelló de festa major i ambient fresquet) però amb molt bona intensitat defensiva, tallant pilotes i pujant amb velocitat al contraatac per aconseguir un bon marcador de sortida (2:6 als primers 5’).

Canvis tàctics per la lesió d’en Roger i un cop a la mà de l’Edgar; hem sortit amb l’Axel de central, en Victor a la dreta i en Joel S. a l’esquerra en una primera línia inèdita que ha funcionat prou be. L’Axel ha mogut be l’equip i en Victor i en Joel han trobat porteria amb facilitat. La defensa 3:3 en punta amb l’Axel d’avançat ha dificultat el joc del Ribes en una bona primera part de tots dos equips que ha acabat molt igualada 13:14 al descans amb un Ribes que ha aprofitat el “forat” defensiu que hem tingut per l’exterior esquerra del seu atac.

En Jorge ha donat instruccions clares per ajustar la defensa i hem tornat a la pista mes centrats. La segona part ha estat similar fins el minut 10 (20:21), però a partir d’aquest moment, la millor forma física dels nostres ens ha permès pressionar en defensa per robar pilotes i posar el marcador 6 gols amunt al minut 15, diferencia que hem sabut mantenir fins al final del partit, 25:31.

Avui destacarem la gran feina d’en Joan(6) al centre de la defensa, l’encert de cara a gol d’en Victor(8) i en Joel S(6). i la bona feina de l’Axel(6) al central/avançat, demostrant que som un equip molt versàtil amb jugadors que poden ocupar diferents posicions amb encert. També importants els gols d’en Joel M., Eric i Edgar, i els 2 d’en Dani que avui fins hi tot ha fet un bon contraatac.

Dissabte vinent partit a casa amb un vell conegut, C.E.H. Vendrell; un partit que serà delicat perquè els dos resultats de la primera volta es van aconseguir, en gran part, per les actuacions de la nostra porteria, l’Unai a l’anada i en Joan a la tornada...nois, NO ESN PODEM REFIAR!!!