Tornar

Segona Fase, 4ª jornada: guanyem, però només per físic...aquest no es el camí.

Jornada d’atletisme a Mataró...mal partit on hem guanyat un equip molt inferior físicament però amb molt mes handbol que nosaltres; guanyar nomes perquè som mes alts i forts no ens fa millorar i ja
ho vam patir la darrera temporada on els petits érem nosaltres. 32 : 36

Si la darrera jornada va servir per veure la evolució davant el Vendrell, aquesta ens ha deixat clar que tenim encara molta feina per fer. Hem jugat contra un equip de primer any físicament inferior que no podia fer front a la nostra envergadura i pes...els primers minuts de partit s’ha vist “clara-mente” que el nostre atac podia entrar quan i com volia, però nomes en jugades individuals. En canvi ells eren capaços de fer-nos anar de bòlit en defensa a base de joc de combinació i equip.

Aquesta segona fase ens enfronta a la crua realitat...posem amb rivals físicament inferiors, però tots jugant millor handbol que nosaltres...què passarà l’any vinent quan tornem a ser dels “petits” recordeu la darrera temporada?

La primera part ha acabat 17 : 21 gràcies al avantatge dels primers 5 minuts, perquè quan en Jorge ha obligat l’equip a treballar i jugar a handbol no hem estat superiors en cap moment.

La segona part ha estat igual, millor joc del contrari i individualitats nostres. Potser amb una defensa una mica mes intensa individualment i mes contraatacs provocats per aquesta millora defensiva, però amb el mateix escenari i resultat. Segona part empatada a 15.
Conclusió: partit guanyant pels minuts inicials de superioritat física.

Avui només podem destacar la millora de rendiment d’en Raúl, la seva implicació als entrenaments ha canviat i es nota als partits.

Tot i que hem guanyat i els de sempre han fet molts gols, no hi ha cap mèrit davant del rival que teníem. Defensa fluixa, atac sense joc col·lectiu, poca aportació de porteria amb uns llançament molt assequibles.

Axel (9), Victor (9), Joan (6), Joel S. (5), Roger (4), Raúl (2), Dani (1). Unai (6 aturades).
La setmana vinent dissabte a casa a mig matí contra la Ue Sarrià, un equip que, se ben segur, també posarà a la pista handbol de qualitat i joc d’equip.