Tornar

Segona Fase, 6ª jornada: una lliçó de joc net a casa de l'Handbol Barberà

Mes enllà del que van fer cos tècnic i graderia del contrari hi ha una historia a explicar, la que es va jugar a la pista, on tots dos equips van fer un partit competit i igualat, molt lluitat i físic, potser dur en algunes accions que l’arbitratge no va saber/poder aturar.

El C. B. Barberà va sortir a pista hipermotivat i sobre-excitat pel fet d’enfrontar-se amb el C.H. Parets. Es veia d’una hora lluny que per ells es el “partit de la temporada” i anaven a totes, molt pressionats per la seva banqueta, que semblava que estigues a la final de la Champions. Els nostres van saber plantar cara i van anar al davant tota la primera part, fins i tot amb la baixa de l’Axel, lesionat en una jugada fortuïta al minut 10. Els seus 4 gols en aquests primers minuts i l’aportació d’en Joan amb 8 dianes sense errades, 4 d’en Victor corrent els contraatacs amb encert i un gran Unai amb 9 “paredons” ens va portar al vestuari dos amunt 17 : 19

A la segona part, el partit seguia igualat i amb el 24 : 24 una jugada fora de lloc va acabar amb la vermella per en Joan demanada justament pel nostre propi mister, ja que l'àrbitre no va saber-ho interpretar.

Tot i amb les baixes del equip (Roger absent per lesió, Axel lesionat al minut 10 i Joan desqualificat a la segona part), els nostres van donar-ho tot i van estar a punt d’empatar el partit en una darrera jugada amb gol d’en Victor  anul·lat per unes passes segons l'arbitre. Al final 30 : 29, partit perdut però una lliçó d’orgull, joc net, treball d’equip i afició responsable.

El millor partit de l’any de l’Unai amb 17 aturades (2 penals), golejador Raúl (3 gols seguit a la segona), incansable Victor (6), efectiu com sempre Joan (10), imprescindible Joel S. (2), Edgar director de joc (3), gran defensa d’en Joel M. i la versatilitat d’en Dani que va acabar de lateral. Tenim un equip de jugadors d’handbol que saben fer-ho be a moltes posicions, que aguanten el que sigui i mai no abaixen el cap!!!

La setmana vinent a casa contra el Terrassa, esperem un partit on nomes calgui comentar el que passi a la pista.