Tornar

Segona jornada, primer partit a casa de l’infantil.

L’equip Infantil masculí del CH Parets ha jugat aquest dissabte a les 16:00 el seu primer partit de la temporada a casa, enfrontant-se amb el conjunt A de l’handbol Esplugues en un match molt ajustat i competit. (24:27)

Després del contundent resultat de la primera jornada, els nostres paretans han sortit molt motivats i una mica accelerats davant de la seva afició, que els ha estat recolzant  i animant tot el partit.

En una primera part vibrant amb moltes alternatives, els nostres han cedit un avantatge de nomes tres gols (13:16), fonamentalment per l’encert del porter rival i les excessives ganes  dels nostres en atac, que ens han fet jugar una mica precipitats i perdre més pilotes del compte.

La segona part l’equip ha sortit més tranquil i hem afinat la punteria de cara a gol amb 11 dianes de 20 xuts, però hem continuat amb imprecisions en atac que ens han fet perdre massa pilotes. L’equip espluguenc ha fet dues parts molt similars en intensitat i plantejament, carregant el joc sobre la seva banda esquerra i defensant amb duresa, però els nostres han aguantat molt be les embranzides aconseguint un empat que malauradament no ha estat suficient per guanyar el partit.

L’Edu Serra, el nostre entrenador substituint en Jorge, ha comentat que “avui hem donat la cara, el partit s’ha decidit per detalls que cal treballar, però amb una mica més d’encert de cara a gol hauríem pogut guanyar”.

Segur que els nois i l’equip tècnic han pres nota del partit i sabrem millorar per la propera sortida al peu del Montseny, dissabte vinent a les 10:30 a Sant Esteve de Palautordera.