Tornar

Tercer partit, primera VICTORIA!!!

L’equip Infantil masculí del CH Parets ha jugat aquest dissabte a les 11:30 un gran partit a casa del Sant Esteve de Palautordera aconseguint la primera victòria de la temporada en una molt bona segona part. (31:36)

Si la setmana passada vam estar molt a prop de guanyar un partit que es va escapar per petits detalls, aquesta setmana hem jugat un partit molt seriós a casa d’un dels principals competidors que anava empatat al capdavant de la classificació amb el Santamaria de Palautordera.

Els nois del Infantil han començat el partit molt intensos en defensa i concentrats en atac, fen un bon parcial de sortida (1:5 els primers 5 minuts). Amb un gran plantejament tàctic d’en Jorge Ruiz, els nostres han perdut poques pilotes i han afinat la punteria de cara a barraca acabant la primera part amb un 16:16 que no feia justícia al que s’ha vist a la pista,

A la segona part hem acabat d’ajustar la defensa per aturar els pase-i-va amb el pivot i hem aconseguit diferencies de fins a 6 gols que he manat mantenint fins al final del partit sense patir als minuts finals amb un 31:36 al marcador amb un Joan Sarroca més efectiu que mai anotant 13 dianes de 16 llançaments.

Es la primera victòria de la temporada, que caldrà refermar la setmana vinent a casa d’un rival directe a la classificació, el Club Escola d’Handbol Vendrell, dissabte a les 16:45. Com be deia en Jorge “ ara cal que no s’ho creguin gaire i continuïn treballant als entrenaments tal i com han fet aquesta setmana: si entrenem amb intensitat, els partits surten!”