Tornar

Una vuitantena de nens i nenes participen al Torneig Escolar d'Handbol

Aquest diumenge 15 de maig el Club Handbol Parets ha organitzat el primer torneig escolar d'handbol després de diverses temporades sense aquest tipus d'esdeveniment.
 
El Club Handbol Parets ha organitzat durant el matí del diumenge el primer torneig escolar d'handbol al pavelló municipal Joaquim Rodríguez, una vuitantena de nens i nenes de les escoles de Parets han pogut participar en el torneig després de rebre unes classes d'entrenament formació en el seu centre escolar impartides pels entrenadors de la base del Club durant les classes lectives d'educació física.
 
La jornada ha sigut totalment lúdica per iniciar-se a l'handbol, amb tallers de punteria, de llançaments i partits de mini handbol, en total s'han disputat una vintena de partits de mini handbol, tots els participants han rebut una medalla i una samarreta commemorativa.
 
Volem agrair la col·laboració de SUPERSERVIS que ens han oferit la hidratació dels més petits i l'esmorzar de l'empresa IDILIA que ens ha permès continuar la jornada amb molta energia.

CLICA AQUI PER VEURE LES FOTOS